Behandelingen

GezichtsbehandelingNDV16040902
wimper, wenkbrauwen, epileren

Verwennen
hotstone massage, steenmassage, massage

Bruidsmake-up
Op de mooiste dag van je leven wil je er het allermooist uitzien. MargreetMaaktMooi laat je stralen zoals je bent. Van te voren laat ik je nadenken hoe je jouw make-up wilt hebben en tijdens de proef-make-up ga ik aan de slag met jouw wensen. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat jij er prachtig uitziet. Natuurlijk zorg ik ervoor dat de make-up de hele dag blijft zitten. Nadat jij bent opgemaakt, kan ik er ook voor zorgen dat jouw moeder, schoonmoeder, zussen of vriendinnen opgemaakt worden…

Harsen
Harsen gaat vrij snel en is effectief. Grote oppervlakken, zoals benen, armen en rug, zijn in enige minuten vrij van haren. De hars wordt warm op het lichaam aangebracht en door middel van speciale strips, die stevig in de hars worden geduwd, tegen de haarrichting afgetrokken. De hars neemt de haren mee en er ontstaat een mooie, gladde haarloze huid. Kleine en moeilijk te bereiken plaatsen worden onthaart met een andere soort har, zodat ook deze na de behandeling vrij van haren zijn.

Huidanalyse
Ik nodig je graag uit voor een huidanalyse en advies over je dagelijkse huidverzorging. Je krijgt uitleg over je huidtype, het vet- en vochtgehalte, de doorbloeding en de elasticiteit van je huid. De behoefte van je huid wordt in kaart gebracht in een behandelplan. Je ontvangt uitgebreid advies over hoe je je huid het beste kunt verzorgen.

Ultrasonoor
Bij de ultrasonoor behandelingen wordt d.m.v. geluidstrillingen opzienbarende resultaten bereikt op het gebied van huidverbetering. Behandeling van pigmentvlekken, couperose, rimpelvervaging en littekens, behandeling van de onzuivere huid verbetering van de elasticiteit v.d. huid, verhoging van de stofwisseling en verbetering van cellulitis. Met deze behandeling wordt gewerkt met een extra luxe masker en ampul. Een ampul is een pure werkstof die per huidtype wordt samengesteld.

Deep Peel
Behandelen van rimpels, grauwe huid, grove poriën, pigmentvlekjes etc.